Not logged inRybka Chess Community Forum
- - By Labyrinth (*****) [us] Date 2012-05-23 09:28
The forum seems to have gone haywire. It was down for a while with a new error (forgot to copy it), then two posts that I made disappeared.
Parent - - By Homayoun_Sohrabi_M.D. (***) [us] Date 2012-05-23 09:39
yes, I have been looking for those San Jose Asian escort links for the past 3 hours, unfortunately they must have disappeared as well.
Parent - By Fulcrum2000 (****) [nl] Date 2012-05-23 17:56
:red: :twisted:
Parent - - By Dadi Jonsson (Silver) [is] Date 2012-05-23 10:02
The database had to be restored, so a few hours are missing. The cause of the problem is being looked into by the hosting company.
Parent - By Razor (****) [gb] Date 2012-05-29 17:02
The problem is present in UK every morning between 05:15 and 06:15 at least - this information may help someone tasked with pinpointing the cause - a fix soon would be great as no Forum in the morning for me is more unpleasant than being made to use Windows at work!  :sad:
- - By Uly (Gold) [mx] Date 2012-05-24 02:15
http://www.youtube.com/watch?v=C-JgNduaHgA&feature=related

(ridiculous song for ridiculous situation)
Parent - - By Labyrinth (*****) [us] Date 2012-05-24 03:45
Parent - By Uly (Gold) [mx] Date 2012-05-24 04:01
:yell:

Actually, I love that song.
- - By Chess_Rambo (***) [at] Date 2012-05-29 08:10
I just got this error:

Table './rybkaforum_net_@002d_mwf/posts' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

SELECT boardId, COUNT(*) AS newNum
FROM posts
WHERE boardId IN (:boardIds)
AND postTime > :prevOnTime
AND approved = 1
GROUP BY boardId
Parent - By Labyrinth (*****) [us] Date 2012-05-29 09:54
I did too, probably everyone did.
- - By Garvin Gray (****) Date 2012-05-29 11:00
Everyone had the same issue.
Parent - - By Homayoun_Sohrabi_M.D. (***) [us] Date 2012-05-29 11:17
Arriere told me that one of the disgruntled forum members was responsible for these crashes.   I believe he said the name was "bob"?? , I could be wrong though.
Parent - - By Uly (Gold) [mx] Date 2012-05-29 12:55
That's ridiculous, the reason for the errors and crashes was the move to the new server.

My main problem is lag, and with lag, I don't mean pages taking a half second to load or whatever, I'm talking abut pages taking more than 5 minutes to load.

At least it's improving, I only had such lag once yesterday.
Parent - By Homayoun_Sohrabi_M.D. (***) [us] Date 2012-05-29 13:26

> That's ridiculous, the reason for the errors and crashes was the move to the new server.


:lol:  You are so innocent Uly...and you are definitely one of the good guys.
Parent - By Dr.X (Gold) Date 2013-02-16 17:04 Edited 2013-02-16 17:31

>Arriere told me that one of the disgruntled forum members was responsible for these crashes.   I believe he said the name was "bob"?? , I could be wrong though.


I'm glad I ran across this -you're tendency to make things up as you go along! :yell:

That is, when you actually have something to say! :wink:

Otherwise -more  often than not -Let me put your style of label on it this-

:lol::lol::lol::

Powered by mwForum 2.27.4 © 1999-2012 Markus Wichitill