Not logged inRybka Chess Community Forum
Up Topic Rybka Support & Discussion / Aquarium / Fonts - Windows 7
- - By icebox (**) [it] Date 2010-08-30 19:29
I installed Aquarium (4.0.5 - build 236) on Windows 7 (64 - US regional settings).

During the startup, Aquarium cannot install the fonts: reading the forum I should launch Aquarium (once) with "Run as Administrator" option.
Ok.

The fonts are ugly (see the picture attached - the rook) and "white has decisive advantage" symbol in the annotation editor is missing (blank).
Reading the forum, I installed again the font PRG55CHE.TTF using a link posted in the forum.
Ok, the figurine are fixed, but they are not the same of the original ones: smaller and difference style.

Annotation editor symbol is missing.

Any suggestion or idea?

(I installed many times Aquarium and fonts with no result).

Regards,
Alberto
Parent - - By buffos (Silver) [gr] Date 2010-08-30 19:32
No suggestion for the missing +- (must be a font encoding issue). For now i use just that +-
Parent - By Master Om (Bronze) [in] Date 2010-08-31 01:16
Ok . I had the same Issue
Parent - - By ventura07 (***) [ca] Date 2010-08-30 19:41
Victor indicated that the font bug for Windows 64 systems might be fixed in the next update. Same bug in Chess Assistant.

See http://rybkaforum.net/cgi-bin/rybkaforum/topic_show.pl?pid=263472;hl= for details.
Parent - By icebox (**) [it] Date 2010-08-30 19:46
Thanks for the reply.

Waiting mode. :)
Up Topic Rybka Support & Discussion / Aquarium / Fonts - Windows 7

Powered by mwForum 2.27.4 © 1999-2012 Markus Wichitill